VAN OORSPRONG

over ons

Van Oorsprong

Van Oorsprong is opgericht door Jeroen Daam. Ik heb een voorliefde voor design en ambacht. Onze missie is mensen sfeervol te laten leven in interieurs met bewust gekozen materialen. Van Oorsprong is alles wat vooraf bepaald is, om te vormen naar iets anders. Iedereen die kiest voor Van Oorsprong maakt duidelijk de keuze voor meubelen en accessoires van duurzame materialen. Uniek, eigentijds en bijzonder, altijd met karakter, gevoel en een geschiedenis. De producten van Van Oorsprong kunnen op verzoek naar uw wensen worden gemaakt, maar er is ook een assortiment aan producten met beperkte oplage uit voorraad leverbaar.

Van Oorsprong maakt onder andere met hergebruikte materialen meubelen en accessoires waar u gedurende langere periode plezier aan zult beleven. Hierin is veel mogelijk. Zowel voor een tweede leven van uw bestaande meubelstuk of een nieuw meubelstuk bent u bij hier aan het juiste adres.

Naast het maatwerk dat wij bieden is er ook een door Van Oorsprong ontwikkelt divers assortiment aan accessoires en meubelen dat verkrijgbaar is via onze eigen webshop. Natuurlijk zijn deze producten ook uniek en uitsluitend in beperkte oplage verkrijgbaar. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn altijd eerlijk en bewust gekozen voor het design.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Like ons dan op facebook.com/VanOorsprongWijchen.

Jeroen Daam

Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt werd het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe stap met diverse uitdagingen. Samen met mijn vrouw, Saskia Daam, heb ik hier veel over gesproken en we kwamen beide tot de ontdekking dat de start van een nieuw bedrijf mij het beste paste.

Bij mijn vorige werkgever heb ik veel geleerd op het gebied van management, klantenservice en marketing. Daarnaast houdt ik me graag bezig met het vervaardigen van mooie dingen en heb ik een voorliefde voor het zoeken van trends in de woonmarkt. Ik wil deze kennis gaan benutten om u als klant van Van Oorsprong volledig op uw wenken te kunnen bedienen.

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met mij op via: jeroendaam@vanoorsprong.net.

Deel dit item…